SATIN AL
TR / EN
Sepet güncellendi.
Sepet güncellendi.

GİZLİLİK POLİTİKASI (“POLİTİKA”) VE KİŞİSEL VERİLERİN KORUNMASI VE İŞLENMESİ HAKKINDA AYDINLATMA METNİ (“AYDINLATMA METNİ”)

Gizlilik ve Güvenlik Politikası

DDMR İNŞAAT TURİZM DANIŞMANLIK GIDA SANAYİ TİCARET A.Ş. (“DDMR”) kullanıcının siteyi işbu gizlilik politikalarına veya yasalara aykırı olarak kullandığını tespit ederse veya yetkili mercilerce bu konuda bir tespit veya inceleme talebi gelirse, kullanıcı ile ilgili bilgileri yetkili makamlara bildirmek hakkına sahiptir. Ayrıca benzer bir durumda DDMR gizlilik prensiplerinde öngörülen diğer tedbirleri alma hakkına da sahiptir. DDMR kişisel bilgileri siparişlerinizi alma, ürün ve hizmetlerimizi sunma, ödemelerinizi gerçekleştirme, siparişleriniz, ürünler ve hizmetler hakkında pazarlama amacıyla sizinle irtibata geçme, ilginizi çekebilecek ürün ve hizmetleri önermek profilleme, istatistiksel çalışmalar, reklam, tanıtım, pazarlama ve sair iletişim faaliyetleri ile sunulan hizmet kalitesinin arttırılması ve site faaliyetlerinin daha iyi şekilde yürütülmesi amacıyla kullanabilecek ve sadece bu çalışmaların yapılması amacıyla bilginiz dahilinde olan iş ortakları ve tüm DDMR iştirakleri ile de paylaşımına izin vermektedir.

www.stemregenglobal.com.tr kullanıcılarının kişisel bilgileri, bu gizlilik politikası ile belirlenen esas ve kapsam haricinde hiçbir şekilde kullanılmayacaktır. DDMR, kamu güvenliğinden sorumlu resmi makamlarla talepleri halinde kişisel bilgilerinizi paylaşma hakkını daima saklı tutar.

Sistemle ilgili sorunların tanımlanması ve Web Sitesi'nde çıkabilecek sorunların ivedilikle giderilebilmesi için, DDMR, gerektiğinde kullanıcıların IP adresini tespit etmekte ve bunu kullanmaktadır. IP adresleri, kullanıcıları genel bir şekilde tanımlamak ve kapsamlı demografik bilgi toplamak amacıyla da kullanılabilir. Kullanıcı www.stemregenglobal.com.tr sitesinde satın alma işlemi gerçekleştirdiğinde kendisine ait mali bilgilerin, gerekli 3. şahıslara (bankalar, kredi kartı şirketleri vb.) verilmesini kabul etmektedir. Paylaşılacak bilgiler kredi kartı numarası, son kullanma tarihi, CVV2 de dahil olmak ve fakat bunlarla sınırlı olmamak üzere gerekli tüm mali bilgileri içerir. www.stemregenglobal.com.tr Web Sitesi dahilinde başka sitelere link verebilir. DDMR, link vasıtasıyla erişilen sitelerin gizlilik uygulamaları ve içeriklerine yönelik herhangi bir sorumluluk taşımamaktadır.

Bu site kontrolümüz altındaki bilgilerin kaybedilmesi, kötüye kullanılması veya tadil edilmesini önleyici güvenlik önlemlerine sahiptir.

DDMR, siparişiniz anında kredi kartı numaranızın tamamını o an çalışmakta olduğumuz bankaya iletmektedir. Kişisel olarak tanımlanabilir müşteri bilgilerinin toplanması, saklanması ve ifşası ile ilgili olarak çeşitli koruma önlemleri kullanılmaktadır. Web sitesi, internet teknolojisinin sunmuş olduğu en son yazılım ve tekniklerle kişisel bilgileriniz %100 güvenlik altına alınmıştır. Sitemizde tüm bilgiler SSL (Secure Sockets Layer) şifreleme tekniği ile şifrelenerek korunmaktadır.

Kullanıcının kişisel bilgileri, www.stemregenglobal.com.tr haricinde yalnızca kullanıcı tarafından ulaşılabilir ve bu bilgiler ancak kullanıcı tarafından güncellenebilir. Kullanıcının talebi ile kişisel bilgiler www.stemregenglobal.com.tr tarafından da güncellenebilecektir.

Bu siteden toplanan bilgiler şirketin satılması, birleşmesi veya yeniden yapılandırılması gibi durumlardan kaynaklanan şirket yapısındaki değişikliklerde devredilebilir.

DDMR, işbu gizlilik politikası hükümlerini dilediği zaman Web Sitesinde yayınlamak suretiyle değiştirebilir. DDMR'nin değişiklik yaptığı gizlilik politikası hükümleri Web Sitesinde yayınlandığı tarihte yürürlük kazanır.

 

AYDINLATMA METNİ

İşbu, “Aydınlatma Metni” DDMR İNŞAAT TURİZM DANIŞMANLIK GIDA SANAYİ TİCARET A.Ş. (“Veri Sorumlusu”) tarafından 6698 sayılı Kişisel Verilerin Korunması Kanunu “Kanun” uyarınca kullanıcıların kişisel verilerinin işlenmesine ilişkin olarak kullanıcıları aydınlatmak amacıyla yayınlanmaktadır.


1. Veri Sorumlusunun Kimliği

Veri Sorumlusu: DDMR İNŞAAT TURİZM DANIŞMANLIK GIDA SANAYİ TİCARET A.Ş.

İletişim Adresi: merhaba@stemregenglobal.com 

Aşağıda siz kullanıcılarımız tarafından verilen kişisel bilgilerin hangi amaçlar ile işleneceği açıkça yer almaktadır.

 

2.  Kişisel Verilerin İşlenme Amacı

Kişisel verileriniz, Veri Sorumlusu veya onun yurt içinde ve/veya yurt dışında mukim iştirakleri, iş ortakları, servis sağlayıcıları (sosyal medya işletmecileri dahil) veya onun adına verileri işleyen tüm gerçek veya tüzel kişiler (“Veri İşleyen”) tarafından, toplanmış/toplanan/toplanacak tüm kişisel verilerinizi aşağıdaki amaçlar doğrultusunda Kanun’un 5. ve 6. maddelerinde belirtilen kişisel veri işleme şartları dahilinde işlenebilecektir.
Veri Sorumlusu tarafından kullanıcılarına sunulan ürünler ve/veya hizmetlere ilişkin kullanıcılardan gelen beğeniler, eleştiriler, yorumlar, IP adresleri site içerisinde gerçekleşen gezintiler ve davranışlar (çerez kullanılmaktadır), konum bilgileri, kullanım alışkanlıkları; kullanıcıların ihtiyaç ve yönelimlerinin belirlenerek özelleştirme yapılması ve bu sayede kullanıcılara yönelik olarak en uygun tanıtım, reklam, promosyon, pazarlama vb. ticari planlama faaliyetlerinin gerçekleştirilmesi amacıyla,
Ad, soyad, e-posta, TC kimlik numarası, sosyal medya hesabı ile beyan edilen ad-soyad, cinsiyet, telefon numarası, adres bilgileri, iletişim bilgileri, sosyal medya hesaplarına ilişkin bilgiler; kullanıcılara ürün ve hizmetlerin teslim edilebilmesi, satış sonrası ve/veya öncesi destek hizmetlerinin verilmesi ve/veya planlamasının yapılması, alışveriş istatistiklerinin yapılması suretiyle kullanıcılara en uygun hizmetin tespit edilebilmesi, siparişe ilişkin faturanın düzenlenebilmesi, mali ve hukuki yükümlülüklerin yerine getirilmesi, siparişlerinizin tarafınıza doğru bir şekilde ulaştırılması, kullanıcı şikayetleri ile hukuki prosedürlerin sağlıklı yürütülebilmesi amacıyla Tarafınızca verilen kredi kartı, banka kartı ve sair kart ve ödeme bilgileri, siparişlerinize ilişkin ödemelerinizin alınması, sözleşmenin ifası, kayıtlı kullanımlarda kullanıcılara daha hızlı ve kolay sipariş hizmetinin sunulması, kullanıcılara daha iyi bir alışveriş deneyimi sunmak ve mevzuattan doğan yasal gerekliliklerin yerine getirilmesi amacıyla,
rızanıza dayalı olarak işlenebilecektir.


3. Kişisel Verilerin Aktarılabileceği Taraflar ve Aktarım Amacı

Ad, soyadı, e-posta, T.C. kimlik numarası, sosyal medya hesabı ile beyan edilen isim-soy isim, telefon numarası, adres bilgileri, iletişim bilgileri vb. bilgiler; siparişlerinizin tarafınıza sağlıklı bir biçimde ulaştırılması amacıyla Yurtiçi Kargo veya teslimattan sorumlu olan diğer gerçek veya tüzel kişiyle paylaşılabilir. Kredi Kartı Banka Kartı bilgileriniz, ad, soyadı, e-posta, sosyal medya hesabı ile beyan edilen isim-soy isim, telefon numarası, adres bilgileri, iletişim bilgileri vb. bilgiler; ödemenizin gerçekleştirilmesi amacıyla, tercih edeceğiniz ödeme yöntemine göre Iyzico BDDK Lisanslı Sanal Pos Hizmet Tedarikçisi ve ödeme işlemlerinden sorumlu diğer gerçek veya tüzel kişiler ile paylaşabilir. Kullanıcılara ait kişisel bilgiler işbu Aydınlatma Metni’nde yer alan amaçlar ile otomatik olan ve/veya olmayan yöntemler ile temin edilebilir, devralınabilir, yasal azami sürelerle yurt içinde ve/veya yurt dışında yazılı/manyetik arşivlere kaydedilebilir (cloud hizmetleri dahil), depolanabilir, muhafaza edilebilir, elde edilebilir hale getirilebilir, kullanılabilir, güncellenebilir, değiştirilebilir, birleştirilebilir, yeniden düzenlenebilir, sınıflandırılabilir, açıklanabilir, paylaşılabilir, (yurt içinde ya da yurt dışındaki 3.kişilere) aktarılabilir, transfer edilebilir veyahut bu amaçlar ile Veri İşleyicileri’ne (yurt içinde veya yurt dışında mukim ) aktırabilir.


4. Kişisel Verilerin Toplanma Yöntemi ve Hukuki Sebebi

Kişisel Verileriniz e-mail, internet sitesi, mobil uygulama, her türlü sosyal medya hesapları üzerinden elektronik yollarla veya Müşteri İlişkileri kanalıyla ve Kanun’un 5. ve 6. maddelerinde gösterilen şartlara uygun olarak toplanmaktadır.

 

5. Kişisel Veri Sahibinin Hakları

6698 sayılı Kişisel Verilerin Korunması Kanunu’nun 11. maddesi uyarınca kullanıcılar kişisel verilerinin,

  • Kişisel Verilerinizin işlenip işlenmediğini öğrenme,
  • Kişisel Verileriniz işlenmişse buna ilişkin bilgi talep etme,
  • Kişisel Verilerin işlenme amacını ve bunların amacına uygun kullanılıp kullanılmadığını öğrenme,
  • Yurtiçinde veya yurtdışında Kişisel Verilerinizin aktarıldığı üçüncü kişileri bilme,
  • Kişisel Verilerinizin eksik veya yanlış işlenmiş olması halinde bunların düzeltilmesini isteme,
  • KVKK mevzuatında öngörülen şartlar çerçevesinde Kişisel Verilerinizin silinmesini veya yok edilmesini isteme
  • Kişisel Verilerinizin aktarıldığı üçüncü kişilere bildirilmesini isteme,
  • İşlenen verilerin münhasıran otomatik sistemler vasıtasıyla analiz edilmesi suretiyle aleyhinize bir sonucun ortaya çıkmasına itiraz etme,
  • Kişisel Verilerin kanuna aykırı olarak işlenmesi sebebiyle zarara uğramanız halinde bu zararın giderilmesini talep etme

haklarına sahiptir.

6698 Sayılı Kanun’un 7. maddesi uyarınca kişisel verilerin işlenmesine ilişkin sebeplerin ortadan kalkması ve tarafınızca yukarıda yer alan iletişim adresine e-posta yoluyla talebinizi iletmeniz halinde. Talebiniz Veri Sorumlusu tarafından değerlendirilecektir. Talebinizin, 6698 Sayılı Kanun’daki şartları taşıması halinde veriler yok edilecek veya anonim hale getirilecektir.

 

ÇEREZ POLİTİKASI

DDMR İnşaat Turizm Danışmanlık Gıda Sanayi Ticaret A.Ş. (bundan böyle “DDMR” olarak anılacaktır) olarak, web sitemizin kullanımını kolaylaştırmak ve sitemizin kullanımını kişiselleştirmek amacıyla çerezler, piksel etiketleri (bundan böyle "Pikseller" olarak anılacaktır) ve yerel saklama teknolojileri kullanmaktayız. Bu sayfanın, anılan teknolojilerin niçin kullanıldıklarını ve bunları kontrol etmeyi veya -tercihiniz bu yöndeyse- silmeyi anlamanıza yardımcı olmasını istiyoruz. 

 

Çerez Nedir?

Müşterilere ve ziyaretçi web siteleri üzerinden ürün veya hizmet sunan neredeyse bütün firmalar, bu web sitelerinde çerezler kullanmaktadırlar. Sizlere daha iyi, hızlı ve güvenli bir alışveriş deneyimi yaşatmak ve ürün ve hizmetlerimizi sizlerin talep ve ihtiyaçları doğrultusunda geliştirmek için, biz de çerezler kullanıyoruz. Çerez, bir web sitesini ziyaret ettiğinizde cihazınıza (örneğin; bilgisayar veya cep telefonu) depolanan küçük bir metin dosyasıdır. Çerezler, bir web sitesini ilk ziyaretiniz sırasında tarayıcınız aracılığıyla cihazınıza depolanabilirler. Aynı siteyi aynı cihazla tekrar ziyaret ettiğinizde tarayıcınız cihazınızda site adına kayıtlı bir çerez olup olmadığını kontrol eder. Eğer kayıt var ise, kaydın içindeki veriyi ziyaret etmekte olduğunuz web sitesine iletir. Bu sayede web sitesi, sizin siteyi daha önce ziyaret ettiğinizi anlar ve size iletilecek içeriği de ona göre tayin eder. 

 

Çerezler Neden Kullanılır?

Bazı çerezler, daha önceki ziyaretlerinizde kullandığınız tercihlerin web sitesi tarafından hatırlanmasını sağlayarak, sonraki ziyaretlerinizin çok daha kullanıcı dostu ve kişiselleştirilmiş bir deneyim sunmasını sağlar.

 

Çerezleri Kontrol Etme ve Silme

Çerezlerin kullanımına ilişkin tercihlerinizi değiştirmek ya da çerezleri engellemek veya silmek için tarayıcınızın ayarlarını değiştirmeniz yeterlidir. Birçok tarayıcı çerezleri kontrol edebilmeniz için size çerezleri kabul etme veya reddetme, yalnızca belirli türdeki çerezleri kabul etme ya da bir web sitesi cihazınıza çerez depolamayı talep ettiğinde tarayıcı tarafından uyarılma seçeneği sunar. Aynı zamanda daha önce tarayıcınıza kaydedilmiş çerezlerin silinmesi de mümkündür. Çerezleri kontrol edilmesine veya silinmesine ilişkin işlemler kullandığınız tarayıcıya göre değişebilmektedir.

 

Kategori 1- İstatistik Çerezleri

Bu çerezler, ziyaretçilerimizin web sitesini nasıl kullandıkları hakkında bilgi toplamaktadır. Örneğin, hangi ziyaretçilerin en sık gidecekleri sayfaları ve web sayfalarından hata mesajları alıp almadıklarını bilmemizi sağlar. Bu çerezler, bir ziyaretçiyi tanımlayan bilgileri değil anonim olarak bilgi toplama işlemi yapmaktadır.

 

ÇEREZ

ÇEREZ’İN TANIMI

_ga

Google Universal Analytics ile ilişkisi olan bir çerezdir. Bu çerez, istemci tanımlayıcısı olarak rastgele oluşturulmuş bir numara atayarak benzersiz kullanıcıları ayırmak için kullanılır. Sitelerin analiz raporları için ziyaretçi, oturum ve kampanya verilerini hesaplamak için kullanılır.

_gat

Google Universal Analytics ile ilişkilidir- yüksek trafik alanlarındaki verilerin toplanmasını sınırlar

_gid

24 saatlik bir kullanıcı analitiği depolaması yapmaktadır.

 

Saklama Süresi

Çerezler, farklı süreler boyunca saklanmaktadır:

  1. Oturum Çerezleri: Oturum Çerezleri sadece web sitemize yaptığınız ziyaret süresince saklanır, dolayısıyla web sitemizden birine veya bir tarayıcı oturumuna yaptığınız mevcut ziyaretiniz süresince Çerez kullanılır.
  2. Kalıcı Çerezler: Kalıcı Çerezler, bilgisayarınızın veya mobil cihazınızın sabit diskinde, web sitemize yaptığımız ziyaretlerin veya bir tarayıcı oturumunun ötesinde saklanır. Web sitemizi bir sonraki ziyaretinizde sizi tanımamıza ve web sitemizi kullanmanızın kolaylaştırılması mümkün kılınır.
  3. Süreli Çerezler: Yerleştiren program tarafından tanımlanan ve süre ile sınırlı çerezler de bulunmaktadır.